Reacties van clienten

R. Zahhaf,  waarvoor Sabine een loopbaan coach was

"Sabine heeft mij geholpen om te gaan met stressvolle situaties in mijn werk bij het FNV. Iedereen kan dit, alleen het moet er wel uitkomen. Sabine is in staat om je te laten inzien dat je het kan, en deze eigenschap ook nog te versterken. Door met Sabine te werken heb ik me zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen, waar ik nog steeds veel plezier van heb." 

Kern kwaliteiten: Persoonlijk, expert in haar vak, integriteit


N. Prins, waarvoor Sabine een loopbaan coach was 

“Sabine heeft mij geholpen om mijn persoonlijke effectiviteit te vergroten als senior consultant bij Capgemini. Zij heeft  mij geholpen in korte tijd mijn verbetergebieden te identificeren en de oorzaak te achterhalen van mijn belemmerende overtuigingen. Sabine is in staat geweest om het tempo te vinden dat bij mij past, waardoor het een persoonlijk en confortabel proces werd. Na een paar korte sessie voel ik mij een ander persoon en ben ik veel effectiever als consultant.  

Top kwaliteiten: Geweldig resultaat bereikt, waardevol, integriteit


A.B., waarvoor Sabine een personal coach was 

Vanaf dag één voelde ik me bij Sabine op mijn gemak. Niet alleen Sabine, maar ook de ruimte waarin de gesprekken plaats vonden, straalde rust uit. Dit stelde mij enorm op mijn gemak. Gedurende de vele gesprekken die we gevoerd hebben, wist ze steeds opnieuw oplossingen en mogelijkheden bij me naar boven te halen die ik in de dagelijkse praktijk van werk en een gezin zeer goed kon en kan gebruiken. Na iedere sessie was ik helemaal opgeladen en zag ik incidenten en problemen in een ander perspectief. Ook nu ik klaar ben denk ik nog vaak terug aan wat Sabine in bepaalde situaties zou hebben gezegd. "Alle oplossingen zitten in jezelf", zei Sabine altijd. "Ik coach je alleen waardoor het naar boven komt". Dat is wat ze doet en heel goed kan. Ze is een geweldige coach.