Transformeer cultuur, welzijn en prestaties met Mindfulness

Implementatie & Beheer Mindfulness

Ik bied hulp bij het succesvol implementeren en beheren van de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) methode binnen jouw werkomgeving. Samen ontwerpen we een training op maat, specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. We trainen interne facilitators, creëren ondersteunende structuren en monitoren de effectiviteit van het programma om ervoor te zorgen dat jouw team optimaal profiteert.

Neem contact op

Door de MBSR-methode te implementeren, investeer je in de toekomst van zowel jouw medewerkers als de gehele organisatie 

De voordelen zijn talrijk:

 • Vermindering van stress
 • Verbetering van focus & concentratie
 • Toename van het algehele welzijn
 • Verlaging ziekteverzuim
 • Verbetering sfeer & cultuur
 • Verhoging van de performance
 • Prettigere communicatie

Dit leidt tot:

 • Een productiever team
 • Een veerkrachtiger team
 • Een energieke sfeer
 • Een betere performance van de gehele organisatie
Neem contact op

Op welke manier?

Ik begeleid elke stap om de MBSR-methode succesvol te implementeren binnen jouw organisatie:

 1. Trainingen en workshops op maat: We ontwerpen en passen de MBSR-training aan op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie en medewerkers.
 2. Interne facilitators trainen: We trainen jouw personeel om als interne facilitators op te treden, zodat kennis en vaardigheden duurzaam binnen jouw organisatie verankerd blijven.
 3. Ondersteunende structuren creëren: We helpen bij het opzetten van ondersteunende structuren, zoals wekelijkse bijeenkomsten en online resources, om de continuïteit en effectiviteit van de training te waarborgen.
 4. Effectiviteit monitoren: We monitoren en evalueren voortdurend de effectiviteit van het programma, zodat doelen worden bereikt en waar nodig bijgesteld.
Neem contact op

Waarom mindfulness?

In een wereld vol deadlines, vergaderingen en constante druk is stress een veelvoorkomend probleem. De MBSR-methode biedt een wetenschappelijk onderbouwde aanpak om stress te verminderen, focus te verbeteren en het algehele welzijn van jouw team te verhogen. Het resultaat? Een productiever, gezonder en gelukkiger team.

Het implementeren van de MBSR-methode gaat verder dan een eenmalige training. Het is een waardevolle investering in jouw medewerkers en jouw organisatie. Laat ons samen werken aan deze transformatie en de voordelen van een mindful werkomgeving ontdekken.

Neem contact op

Samen werken aan een mindful werkomgeving

Wil je ontdekken hoe ik jouw team kan ondersteunen in het bereiken van meer rust, focus en veerkracht? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Plan een afspraak met mij en zet de eerste stap naar een gezondere en productievere werkomgeving.

Kies jouw manier om contact met mij op te nemen:

  +31 (0)6 262 622 99 
   
  [email protected]

Of neem contact op middels het contactformulier

Gratis e-book voor professionals:

Optimaliseer de employee journey met mindfulness naar meer tevredenheid, betrokkenheid en retentie van medewerkers.